Monday, 26 September 2011

miss purple

lame dah aku tak update blog maklum lah bz dengan facebookk
tapi kalau bz dengan fb tak 
bleh jugak kan sbb harus solat jugak ....
aku nak citer kat korang yang aku adew kawan ,memang lah
semua ade kawan kan tapi kwn ni selalu caci maki aku 
aku cakap  kat dier yang aku ade perasaan gak
korang nak tahu die balas ape 'mg takdok perasaan '
kalau korang...korang berasa hati tak pastu aku dah tak kawan dengan dier
baik aku tak kawan dengan dia ,kalau hari hari aku kena maki 
dengan dier baik aku tak payanh kawan terus ..........

orang mcm ni tak boleh dikwn .....bab*
aku benci kau A**** .. kau set*n kawan penting kan diri sendiri ...
tikam  dari belakang...... Sia* lah kau ce*aK* ....
dier tu kan siap nak menghasut *** lagi kate nilah tulah base Bo*oh ..........

Thursday, 25 August 2011

Count on Me - Bruno Mars

4 hari lagi nak raya

Erm dah tingal 4 hari lagi nak raya 
pertama sekali aku nak ucapkan:SELAMAT HARI RAYA
and aku nak nasihat kan korang 

kalau raya korang buat ala kadar jer sebb kalau 
korang buat raya yang terlalu meriah TERLALU MERIAH 
OKEY MAKSUDNYA JGN HEPY SANGAT
SEBB bulan ramadan lah bulan yg paling mulia so 
kalau kite terlalu syok nak raye ...kurang la pahala yg
kite buat semasa bulan ramadan tuuuu....
korang nak tahu tak hamba allah mailaikat semuanye 
sedih bile naik atas sebb harus tunggu tahun depan 
untuk menyambut bulan mulia iaitu bulan
ramadhan so,semuanyer sedih tapi syaitan yang direjam
suka sebb mereka dilepas kan  dan tidak dibelengu la .
aku nak ingat kan korang yang raye nie biar 
simple jer .....

Monday, 22 August 2011

Berperang dgn budax lelaki

Tadi kat sekolah aku and kawan aku berperang ngan budax lelaki
tapi kawan aku jer berperang sbb aku 
puase haha... jadi letih laaaa kawan aku takpe dier kuat  
nak puase... best sanggat tengok
 diorang perang mmang giler ahhh ....tak silap aku diorang berperang 
selepas waktu geografi main baling 
kertas lepas tuu cikgu sejarah masuk cikgu sejarah
masuk budax lelaki kene jentik 
telinge sbb ade sampah kat tempat diorang hahahaha.......
lepas cikgu sejarah keluar semua 
budax perempuan buat lawatan ke tandas hahaaa..
sory ehhh takde gambar kite 
orang pergi tandas......kbhai


Sunday, 21 August 2011

couple !!!!!

awk kenape awk ajak saye couple kalau
awk curang ngan saye awk 
ingat saye  tak sakit hati ker tengok awk 
mesra dgn perampas tuuuu ...
awk ingat saye tunggul kayu ..............
ish kenape kau ni bodo sangat 
kau ingat hati perempuan tuuu ape batu,tahi,kambing,
base playboy aku benci kau......
aku harap korang tak mcm tuuuuuu...jgn lah korang sakiti hati 
perempuan cuba korang bayang kan 
KORANG ditempat mereka.................!!!!!!

OmG !!!!!

aku takot ahhh  kat fb kan adew org edit @ tak gambar aku 
kat youtube yg tak senonoh kot 
aku takot ekpown natang ape auu dohlah banyak 
orang like pastu 
6 org dislike aku tak tengok sebb tak t
ahu tajuk ye nape org wat 
bende tuu dok halal sampai
 mati...aku tak boleh duk diam arghhhhhhhh........
benci aku ...... org wat bende tu memang bodo arh sebb ye menaniayai org
..... welll thank sbb mendengar.....